Als consultant

"Ayke weet exact hoe ze zich moet afstemmen op haar publiek. Bij elke vorming leer je iets bij - zelfs al is het een onderwerp waar je al kennis over hebt."

- Joyce Hardy, CAW

RELEVANTE ERVARING


Sinds 2012 ben ik actief als freelance vormingswerker. Met 11 jaar ervaring op de teller, weet ik exact wat het betekent om een publiek te overtuigen van mijn kennis. Ik geloof in actief leren en ga altijd interactief te werk.  


Momenteel ben ik freelance actief en als lector in Campus Vesta en Instituut Gelijkheid Vrouwen en Mannen. 


Ik ben daarbij ook uitgenodigd als spreker op de VN Top rond het vedrag van Istanbul.


Als consultant is mijn kennis breed: binnen PUNT. vzw ondersteunde ik organisaties, bedrijven en politiek in gepast beleid rond traumasensitief werken, social intelligence en seksueel grensoverschrijdend gedrag.


Deze problematieken zette ik om tot een positief beleid: Hoe versterk je social intelligence, hoe versterk je mensen.KLANTEN

"We had a good turnout with 45+ employees attending today’s session. Below you will find a recap of the survey feedback. In summary, results are really excellent.


  • 100%agreed  that the presentation was valuable and time well spent.
  • 100% agreed that the guest speaker was knowledgeable and engaging.
  • 96%agreed  that the presentation increased understanding of LS&Co. priorities and/or values."


- Adeline Servais,

Marketing Manager Levi Strauss&Co


KLANTEN

Levi's
download
download
Flag_of_the_United_Nations.svg
download (3)
Logo Formaat
logo_mechelen_400x400
download (1)
download (2)
Sensoa_logo_vevsg

WIE BEN IK?


Ik geloof in de kracht van mensen. Social Intelligence is daarom al jaren mijn specialisatie. De term zelf is nieuw, maar de kennis jarenoud. 


Het is simpel: hoe we ons gedragen, wordt beïnvloedt door wat we voelen, denken en meemaakten. Hoe bewuster we ons zijn van die bril , hoe beter we kunnen kijken naar het gedrag van anderen. 


Het was altijd mijn passie om mensen daarin te begeleiden: zowel individueel als in groep. Vanaf het begin van mijn carrière, heb ik me opgeworpen als people manager. Startend als vrijwilligerscoördinator binnen Designers Against Aids en steeds groeiend in gelijkaardige functies. 


I am a selfmade woman, lang stilzitten op eenzelfde functie is niet voor mij. Ik geloof in groeien en blijven groeien. 


De grootste groeispurt onderging ik in 2019 toen ik PUNT. vzw oprichtte. Gedurende 5 jaar liet in de organisatie openbloeien tot een alomgekende vzw met 100 actieve vrijwilligers en medewerkers. Een uitdaging, met groeipotentieel die mij nog meer overtuigde van de kracht van social intelligence en het belang van grenzen en grenzen stellen.


Mijn bedrijfskennis vulde ik aan in de interimwereld en door mezelf in te werken in verschillende sectoren. Om op maat te kunnen werken, moet je weten wat de vragen zjin. 


Ik ben een encyclopedie aan sociale kennis en weet exact hoe ik een doelgroep moet benaderen.


Mijn motto is simpel: de kennis zit bij je doelgroep, je moet het gewoon kunnen vertalen.