Individuele therapie


PSYCHOLOGISCH CONSULENTI WILL EMPOWER YOU TO BECOME WHO YOU KNOW YOU ARE

AYKE GUBBELS


WIE BEN JIJ?


"The first step towards change is awareness. The second step is acceptance."


Iets heeft je tot hier gebracht. Zij het iets heel concreet of nog iets onbestemd, je merkt de nood aan verandering en ondersteuning. Binnen therapie zoek je een ruimte waarin je tijd kan nemen om stil te staan bij jezelf. De therapeut kan hierbij een gids zijn die jou helpt opnieuw in je kracht te komen en nieuwe perspectieven te openen. 


Je zoekt een veilig kader waar je in alle eerlijkheid kan praten over je gedachten, gevoelens, je zorgen en overwinningen. In therapeutische context staat een goede vertrouwensrelatie centraal. Dit wordt gekenmerkt door authenticiteit en respect.


HOE GAAN WE TE WERK?


"One step at a time"


Therapie bestaat niet zonder vertrouwen. Daarom maak ik graag tijd om veiligheid op te bouwen en een ruimte te creƫren waar jij je op je gemak kan voelen.. We volgen steeds jouw tempo.


Concreet betekent dat: Je vertelt wat je kan vertellen. Lukt het niet in woorden, dan gaan we op zoek naar andere creatieve manieren. En van daaruit kijken we verder naar wat voor jou op dit moment belangrijk is.  We zoeken steeds een goede balans tussen praten en werken met actieve tools die je in het dagelijks leven vooruit helpen. 


De focus ligt in het hier en nu. Hoe zorgen we ervoor dat je opnieuw in je kracht kan staan? 


Uiteraard komen we in die zoektocht soms pijnlijke momenten uit het verleden tegen. Die momenten zijn meer dan welkom. Samen zoeken we een manier om ze een plaats te geven.

WAT FIJN JE TE LEREN KENNEN