Praktische informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE


Therapievormen


gesprekstherapie: Er wordt voornamelijk gewerkt vanuit het gesprekskader, maar er wordt aangevuld met elementen vanuit creatieve therapie en lichaamswerk waar nodig


Dialectische gedragstherapie: Kort samengevat leert de cliënt zijn gedrag en gedachten te 'managen'. Cliënten leren zich bewust worden van de manier waarop zij reageren, denken en voelen, en hier effectief op te reageren.


EMDR: ik beschik over een certificaat in EMDR therapie, indien je hiervoor interesse hebt - gelieve dit bij je aanmelding te vermelden. 

Bereikbaarheid en beschikbaarheid


Sessies zullen steeds doorgaan op woensdag of vrijdag. Per uitzondering kan er gekeken worden naar een andere dag.


Je bent welkom te Vredebaan 55, 2640 Mortsel. Bij aankomst, kan je aanbellen en zal de deur automatisch opengaan naar een wachtruimte.


De ruimte is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer (tram 7 of 15 vanuit Antwerpen). 


Kom je met de wagen? Rechts naast het gebouw is een grote poort die toegang geeft tot gratis parkeerkplek

Kostprijs


Een traject start je altijd met een invoelsessie ten koste van 60 euro. In deze sessie krijg je de ruimte om in te voelen of je een goede klik ervaart met mij, tenslotte kan therapie alleen in vol vertrouwen.


Indien je ervoor kiest om een traject aan te gaan, kan je kiezen om sessies individueel in te boeken. In dat geval gelden volgende prijzen:


Sessies van 1uur: 70 euro

Sessies van 1,5u: 100 euro


Je kan de sessies ook per pakket inboeken. 


Per drie sessies van 1u betaal je: 195 euro

Per drie sessies van 1,5u betaal je: 285 euro


Soms heb je dat little bit extra nodig. En zijn sessies alleen net te weinig. Wil je graag tussendoor wat extra ondersteuning? Dan kan je the 'with a little extra love' pakketten* inboeken.


Per drie sessies van 1u with a little extra love betaal je: 225 euro

Per drie sessies van 1,5u with a little extra love betaal je: 315 euro


* A little extra love


Heb je nood aan extra ondersteuning tussen de sessies door? Vind je het makkelijker om via mail of tekst te praten? Heb je soms de neiging om therapie weg te duwen wanneer het moeilijk is?


Met dit pakket heb je recht op 3 sessies van 1 uur of 1,5 uur. Tussentijds houden we een lijntje en kan je

  • Contact nemen via WhatsApp en e-mail: Ik beloof beiden te lezen - en min. 1x per week kort te antwoorden.
  • Heb je het lastig en heb je dan soms de neiging om sessies af te zeggen of wordt het moeilijk om in therapie te geraken? Ik neem zelf contact op om in te checken en we zoeken samen naar de meest toegankelijke manier!