Voor kaderfuncties

Services

VORMING: SOCIAL INTELLIGENCE ALS LEIDINGSSTIJL

Praktische informatie


Duur:                    3u of 6u

Prijs:                     1500 euro per dagdeel + vervoerskosten

Locatie:               op locatie

 

"Social intelligence, which refers to the ability to perceive, understand, and manage one's own emotions, as well as the emotions of others, is an essential skill for CEO's"

Inhoud

 

Laten we eerlijk zijn, een team leiden kost energie. Veel tijd wordt geïnversteerd in people management en ervoor te zorgen dat de neuzen in dezelfde richting staan. Social intelligence is daaromeen must have skill. Het maakt daarbij geen verschil wat je leidingsstijl is: direct, afstandelijk, emotionally involved, betrokken, assertief, resultaatgericht, ...  - Ik leer je hoe je die stijl zo effectief mogelijk kan inzetten


Door te leren inschatten welke emotionele noden je team of klant heeft, leer je hun taal spreken. Ik leer je jouw stijl daarop afstemmen waardoor je sneller en effectiever tot je doel komt en meer gedaan krijgt. 


Conflicten zijn doorspekt met emotionele noden. Leer je daarop inspelen, worden conflicten niet langer een obstakel - maar een kracht in je organisatie die je team en werking versterkt. 


Grenzen worden daarbij een positief verhaal in je bedrijf: hoe herken je ze en bewaak je ze - en in the worst case scenario: hoe ga je ermee om als er grensoverschrijdend gedrag plaatsvindt?


Dit is geen theoretische vorming. We gaan in op de vragen binnen uw bedrijf, werken met real life cases en houden het bij de essentie.

 

Quick wins


  • Self sustaining strategy:  ik ondersteun jou om je skills nog te versterken
  • Low time investment - big reward
   • één vorming geeft direct inzetbare tools en bewustwording
  • Betere teamspirit leidt tot snellere resultaten en groeipotentieel
  • Je leert je werknemers aan te passen aan je verwachtingen en je verwachtingen aan je werknemers: dit leidt tot minder burnouts, minder werkuitval

  VORMING: HOE OMGAAN MET SEKSUEEL GRENSOVERSCHRIJDEND GEDRAG?

  Praktische informatie


  Duur:                   Afhankelijk van de vraag

  Prijs:                    Min. 2500 euro (5dagen)

                               + 250 euro per extra begonnen dagdeel

  Resultaat:           Evaluatierapport

   

  Quick wins


   • Know how over het thema 
   • Een duidelijk kader biedt veiligheid voor de organisatie
   • Eindrapport met concrete adviezen

   In samenwerking met 

   Inhoud


    Grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer is een precair onderwerp dat door bedrijven vaak onaangeroerd blijft; Echter kan dit voor onverwachte wendigen zorgen wanneer het wel voorvalt. 


    Een bedrijf heeft daarbij een duidelijke positie in te nemen: waar gaat het op reageren en wanneer is het een persoonlijke kwestie. Om dat te bepalen - is een kader nodig. Een kader dat duidelijkheid biedt en tegelijk ruimte voor nuance heeft.


    Dankzij mijn jarenlange expertise in het onderwerp, bied ik een unieke blik: één die rekening houdt met de grenzen van een bedrijfsstructuur en daarnaast duidelijk advies geeft voor een gepaste opvang van eventuele slachtoffers of verdachten.


    Om tot goed advies te komen, werk ik me in in uw organisatie. Dit betekent dat ik als voorbereidend werk inzet op een kwaliteitsbevraging van werknemers, HR en kaderfuncties.


    Met deze bevindingen als know how, bekijk ik voor u uw beleid policies. In een one-on-one call met de betreffende dienst, licht ik mijn adviezen toe.


    Deze ondersteuning gebeurt in discretie en met oog op uw bedrijf - het gaat over het creêren van een werkbaar kader dat passend is binnen uw bedrijfscultuur.