Voor je bedrijf

Services

A REAL CHANGE IN 1, 2, 3

Dat kan! door in te zetten op:


1. Zelfkritische werknemers

2. Een HR beleid met grenzen

3. Bewust leiderschap


no-bullshit, no-one-size-fits-all, op maat uitgewerkt en direct inzetbaar     

"Social intelligence is about making sense of people’s behavior, preferences, and emotions. In order to improve your business, you need to understand the needs, wants, and characteristics of your target audience and employees"

AANBOD VOOR WERKNEMERS


Stop met managen van mensen hun emoties en geef je werknemers de tools om zelf te communiceren wat hun noden en grenzen zijn. In een vorming social intelligence zet je in op bewustwording van je werknemers over hun manier van samenwerken. Ze leren hoe ze hun eigen persoonlijkheid zo efficiënt mogelijk kunnen inzetten en werken op die manier vlotter samen en komen sneller tot resultaat!
Is er een blijvend conflict in één van je teams:  in communicatie, grenzen, samenwerken? Outsource the problem en zet in op een supervisie die het team begeleid naar een oplossing.AANBOD VOOR HR MEDEWERKERS


HR medewerkers krijgen alle verantwoordelijkheid voor het sociaal welzijn van de werknemers. Waar liggen echter de grenzen van de dienst? In een vorming social intelligence wordt HR ondersteunt in het herkennen van eigen grenzen en deze communiceren, wat te doen bij personal problems van werknemers én hoe je zo efficiënt mogelijk kan omgaan met die hard cases van die ene werknemer die weigert te luisteren of in conflict gaat of die andere die onder je vel kruipt. 


De vorming maakt plaats voor een goed evenwicht tussen zelfzorg én efficiënt communiceren naar je target audience.In deze ever changing maatschappij, komt het thema grensoverschrijdend gedrag steeds vaker voor. Wil je als HR dienst advies over hoe je kan reageren op deze casussen en hoe je kan doorverwijzen? Met mijn jarenlange expertise in het thema ondersteun ik jullie graag in een vorming rond (seksueel) grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. Advies is op maat en in volledige discretie.


AANBOD VOOR KADERFUNCTIES 


'Bewust' leiderschap, een mooi woord - maar hoe zet je het in? Ik geloof niet in het veranderen van jou als persoon - ik wil je ondersteunen in hoe je je eigen stijl het beste kan inzetten en op die manier je werknemers kan motiveren, ondersteunen én begrenzen. Gedaan met blijvende conflicten, personeelsverloop en frustraties. Ik help je in een vorming social intelligence  om een positieve werksfeer te creëren en je boodschap overgebracht te krijgen zodat je kan focussen op je bedrijfsgroei én resultaten.Praten over grensoverschrijdend gedrag, dat doen we niet graag. Net daarom is het belangrijk om grenzen in je bedrijf duidelijk te stellen. Ik bekijk voor u de bedrijfspolicies en geef adviezen om uw bedrijf te beschermen bij ongewenste verrassingen. Een goede policy is de juiste balans tussen gepast menswaardig reageren én juist afgrenzen van verantwoordelijkheden van een bedrijf.


ROME WASN'T BUILT IN A DAY... 


Zoals beloofd, no bullshit. Om een bedrijfscultuur tot op het bot te wijzigen is meer nodig dan één vorming.  Dat vraagt een commitment in expertise, tijd en middelen. 


Ik bekijk met u samen de noden van uw bedrijf en werk een traject op maat uit dat garantie geeft op lange termijn succes. In dit traject kiezen we voor realistische doelen die passen bij het bedrijf en zijn werknemers;